TELIAN IHMEELLISET LASKUTUKSET !

Ystävä Gambiassa :-)

TELIAN OUDOT LASKUT GAMBIAN MATKALTAMME !

1. Saavuimme Gambiaan 01.12 ja avasimme puhelimet.. (pois lentotilasta) minä ja minun matkakumppani yhtä aikaa klo 19.13

niin samassa tuli puhelimeeni viesti että Hei ulkomaan nettilaskusi saavuttaa pian liittymäsi käyttökaton (oletusrajan 62 eu/kk) etc
19.14 siis minuutin päästä tuli uusi viesti jossa kerrottiin että tuo raja 62 eu/kk on saavuttanut käyttökaton.
Siis nämä viestit samalla sekunnilla kun avasin/me puhelimet niin samassa oli tuo katto jo saavutettu miten se on mahdollista !?

2. Vaihdoin Telian SIM kortin paikallisen AFRICELLIN SIM korttiin iltapäivällä 02.12 ja takaisin Telian SIM kortin vasta Vantaan lentoasemalla 15.12 aamulla noin klo 5 aikaan.
Miten on mahdollista että tältäkin ajalta on Telia laskuttanut 1 puhelun ja datan käytöstä MAX 62 euroa !?

Miten kaikki tämä on selitettävissä minulle 2x tuo data 62 eu + olemattomat puhelut ja kumppanilleni 62 eu datalasku kun erehtyi avaamaan puhelimensa…muutaman sekunnin ajaksi muuten oli koko matkan "Lentokone tilassa" siis ei netissä.

Kun hän kävi kysymässä asiaa Joensuun Telian myymälässä niin hänelle yritettiin siellä vielä uskotella että puhelin on netissä vaikka se on lentotilassa "HUIPPUSELITYS" ja huijausyritys sekin.

Huvittava juttu on myös se että kun puhelimessani oli koko ajan Gambialainen SIM kortti niin Telia ei voinut ilmoittaa aikaisemmin vaan laittoi viestin vasta kun olin Suomessa 15.12 ja jälleen tuli viesti että:
Hei ! ulkomaan nettilaskusi saavuttaa pian liittymäsi käyttökaton (oletusrajan 62 eu/kk) etc  🙂 Ihme ettei tullut enää ilmoitusta että tuo raja on jo saavutettu… laskussa se kuitenkin oli !

Minun laskutuskausi on ollut 04-03 päivä kerran kuukaudessa. siis koko tuon ajan mistä telia tuon toisen laskun laittoi oli puhelimeni paikallisessa verkossa ja heidän SIM kortti puhelimessani ja silti Telialta tuli lasku tuoltakin ajalta 1 puhelu + 62 euroa ulkomaan Dataa.

Nyt Telia on laittanut ensimmäisen laskun jo perintätoimiston perintään eikä ole antanut mitään selitystä asiaan eikä puhelin erittelyä lukuisista netissä tehdyistä pyynnöitä ja 16.01.2018 kirjallisesta vaatimuksestani huolimatta !

Siis näin meidän Telia toimii tämän päivän Suomessa !

ReijoHelli
Sitoutumaton Helsinki

EX yrittäjä, eläkkeellä... viimeisen yritykseni kaatoi Suomen Säästöpankki (P-Karjala) kuten tuhannet tai kymmenet tuhannet vastaavat yritykset 1990 luvun alkupuolen "laman" seurauksena. (Täysin terve yritys ja valoisat tulevaisuuden suunnitelmat) eiku "NURIN" vaan...
Neljä lasta joista kaksi nuorinta syntyi juuri tuohon yrityksen kaatumisen aikoihin 1991 ja 1992 ja jotka on kunniallisesti kasvatettu (kiitos tästä kuuluu myös suurelta osin lasten äidille) ja he elävät nyt jo omissa talouksissaan... Nyt on jo olemassa lapsen, lapsen, lapsiakin muutama :-)
Rakastan matkustella vähän sinne tänne.. viimeksi Gambiassa muutama kerta, mutta aina kun on mahdollista Auton ja vaunun suunta on pohjoiseen ja tykkään Lapin "RAUHOITTAVISTA" maisemista.... Jäämeren rannoilla on "Rauhoittava" ja rentouttava vaikutus tunturi -joki maisemien lisäksi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu