Entisen Yrittäjän KOHTALO Suomessa v.2015 ! EX Yrittäjän "ELINKAUTINEN"

Sote Shoppailusta !

Sote kustannukset ja Hallituksen kiemurat ja Shoppailu asiassa !

Jos alkuperäistä mallia "Terveyspalvelujen uudistaminen" olisi noudatettu niin minäkin uskoisin sen että nuo palvelut olisi saatu kuntoon jo sata kertaa koko maassa näihin Sote Shoppailuihin menneillä varoilla/kustannuksilla suunnittelu ja kaikenmaailman sekoituksilla Maakuntamallit, valinnanvapaus (On olemassa nykyisinkin) Setelit...mitä ne on ? palvelujen "Yksityistäminen"... kuka voi kuvitella että näillä ratkaisuilla saadaan jotain säästöjä aikaiseksi.... ei ihan varmasti saa vaan maksettavaksemme tulee "Tupla" maksut vielä terveyspalveluihin... toki Valtio voi näin säästää kansalaistensa kustannuksella kun panee ihmiset maksamaan (Pakosta) nämä nousevat kustannukset, mutta kohta ei kaikilla ole varaa edes niihin terveyskeskus palveluihin... kun eivät häveliäsyyssyistä halua mennä hakemaan apua SOSSUSTA... 

Tämä Sote malli on ihan "P****tä Sipilän ja Orpon sotkettua koko "Terveydenhuollon" ja palvelut noihin edellä mainittuihin sotkuihin.... joista suurinta osaa ei yksikään tavallinen normaali ihminen edes ymmärrä... eivätkä edes päättäjät itsekään Sipilän SOS johdolla.

Nämä rahat jotka on jo nyt käytetty tähän Arkkitehtuuriin ja suunnitteluun + asiaomaisten tahojen aika ja vaiva niin niillä rahoilla ja resulsseilla olisi pantu koko maan terveydenhuolto "Huippukuntoon" kehittämällä meidän kohtalaisen hyvin toimivaa terveyskeskus palvelua ja palkattu sinne lääkäreitä maksamalla syrjäseutujen lääkäreille sellaista palkkaa että niitä palveluja olisi tarjolla myös pienemmillä paikkakunnilla... (jonot olisi hetkessä purettu) tämä oli käsittääkseni koko sote sopan alkuperäinen tarkoitus johon sotkettiin siis kaikki tuo edellä mainittu ja saatiin aikaan sellainen sekameteli keitos josta ei kukaan varmuudella osaa sanoa mitään lopullista, ei sen kustannuksista eikä toimivuudesta.

Jos nuo aikaisemmin julkaistut tiedot jo pelkistä Soten suunnitteluista pitävät paikkansa niin voi vain kuvitella jo pelkästään tuohon Sote Sekametelikeitoksen suunnitteluun käytettyjen kustannusten suuruus jos siellä on tätä Sotea suunnitelemassa koko ajan 1000 henkilöä kuten julkisuudessa on kerrottu... paljonko jo pelkästään tämä suunnittelu maksaa ja mikä sen lopputulos sitten on !? Soppa jos se saadaan aikaiseksi tullaan seuraavan Hallituksen ansiosta repimään taas alkutekijöihinsä, se on sitä nyky Hallituksen säästämistä !

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ahkalevisalonen kuva
Kalevi Salonen

uskon, että olet oikeassa. Meillä on hallitus, joka vähät välittää kansasta, kunhan on vain tilaisuus pönkittää päättävien puolueiden valtaa.

Todellakin näyttää todennäköiseltä, että terveysmenot kasvavat nopeasti noin kaksinkertaisiksi. Valtio saattaa säästääkin, mutta kansalaiset maksavat. Luulin sote-säästöistä puhuttaessa pitkään, että valtio olemme me, mutta toisin tuntuu käyvän. Häveliäästi maksuista sitten puhutaan vasta sen jälkeen kun sote-uudistuksesta on päätetty.

Käyttäjän ReijoHelli kuva
Reijo Helli

"Kalevi" Uskon samoin kuin sinäkin ja on ihan selvää että näin tätä soppaa ei saada keitettyä tai jos saadaan niin siitä aiheutuu ja on jo aiheutunut meille miljoonien.. jatkossa satojen miljoonien ja jopa miljardien kustannukset ja me kiltisti maksamma... ihan varmasti vatavasti nousevina terveyspalvelujen maksuilla...... onkin jatkossa parempi olla sairastamatta :-)

Toimituksen poiminnat