Entisen Yrittäjän KOHTALO Suomessa v.2015 ! EX Yrittäjän "ELINKAUTINEN"

Lakimuutos Erikoislääkärien lausuntoihin liittyen

ERIKOISASIANTUNTIJA" LÄÄKÄRIT:

Vakuutusyhtiöillähän näitä on ja eivät saa mitään "PROVIKKAA" lausunnoistaan !!  uskokoon ken uskoo mutta olen ihan varma että saavat muodossa tai toisessa vai tekevätkö he ns ”Laupeudentyötä” Vakuutusyhtiöille.

Tämä kansalaisaloite on erittäin hyvä ja ihmettelen että se sai niinkin paljon nimiä kerätyksi, mikä kertoo varmaan siitä että kyseinen lakiuudistus ja muutos on todella tarpeen.

Jos tätä ei Hallitus ja Eduskunta käsitä ja ymmärrä niin silloin meillä on siellä 200 ymmärtämätöntä ihmistä valittu ja heillä ei ole minkäänlaista kosketuspintaa tähän asiaan.

Kerron yhden esimerkin siitä että mitä heille maksetaan tai ei makseta... seurasin ja avustin hyvin läheistä ihmistä asiassa. Tämä tapahtui jo vuonna 1994 ja edelleen siis nämä samat ”Erikoisasiantuntijat” siis antavat ns. asiantuntijalausuntojaan näkemättä ja tuntematta potilasta ja nämä lausunnotko menevät edelleen edelle potilasta hoitavien ja tuntevien erikoislääkärien lausuntoja.. siis missä yhteiskunnassa elämme vielä tällä vuosisadalla ?

Tapaus sattui jo siis vuonna 1994 kun maamme johtavassa yksityisessä hoitolaitoksessa Helsingissä tehtiin polvitähystys maamme tunnetuimman Ortopedin toimesta ja polviniveleen meni ihoperäinen bakteeri... !! ja sairauskertomus on suorastaan karmeaa luettavaa sen jälkeen.. vuoden ajan hänellä oli valtavat kivut polvessa ja siihen tehtiin muistaakseni ainakin seitsemän eri tähystystä ja alussa jo yksi avoleikkaus ja sen jälkeen erittäin suuri operaati Gjöteborissa... rustosolusiirre joka auttoi sillä tavalla että hän voi lähes normaalisti liikkua ja elää seuraavat 20 vuotta.

HUOM! Tämä on vain yksi esimerkki ehkä tuhansista vastaavista tapauksista... Potilasvakuutusyhtiö myönsi vahingon tapahtuneen ja maksoi heti potilaalle 7000 mk korvausta (Huom elimme markka-aikaa) ja kuvitteli että potilas tyytyy tähän..  polveen tuli erittäin paha nivelrikko ja Potilasvakuutusyhtiö maksoi 7000 mk korvausta nuorelle täysin työkykyiselle ihmiselle... Erittäin hyvän ja pätevän Ortopedin lausunto oli tuollon että potilas pystyy kävelemän muutaman kilometrin tasaisella maalla/kadulla, mutta tilanne on sellainen ettei hänen tilanne tule koskaan parantumaan vaan se tulee koko ajan heikkenemään. (Siis tämä lausunto oli annettu ennen tuota Gjöteborin leikkausta)

Ok. Potilaalla sattui olemaan oma sairauskuluvakuutus joka korvasi kaiken, mutta ei matkakuluja joita aiheutui huomattavan paljon kun hän matkkusti Gjöteboriin hoitoon (vaati useita käyntejä)  ja sai liikkumiskykynsä osittain takaisin sen ansiosta... (Rustosolusiirre ja kasvatus jenkeissä) hän vei asian  käräjille ja vaati myös huomattavaa lisää tuohon korvaukseen ja  koska vakuutusyhtiö ei suostunut myöskään näitä matkakuluja korvaamaan.. siis onneksi oli vakuutus johon kuului myös oikeusturva vakuutus .. siis oma vakuutus maksoi hänen oikeudenkäynti kulut ja  asianajajan palkkion !  Käräjäoikeuden tuomio oli että (yksi tuomari) että hän katsoo että tässä asiassa on sekä puoltavia että vastustavia puolia ja hän päättää tämän vakuutusyhtiön eduksi.. siis matkakorvauksia eikä muita vaatimuksia  hyväksytä.

Tässä tulemme ja törmäämme tuohon alunperin ja alussa olleeseen asiaan VAKUUTUSYHTIÖIDEN KÄYTTÄMIIN ERIKOISASIANTUNTIJA LÄÄKÄREIHIN  Potilasvakuutusyhtiö palkkasi ja lennätti Helsingistä... nimeä mainitsemattoman Erikoisasiantuntija lääkärin tuonne käräjäoikeuteen joka selitti siellä ja piirteli läppäri taululle että tälläinen polven  nivelrikko on ihan normaalia kulumista ja esitti kaaviossaan että siinä voi tapahtua tälläisiä ns. huonompia jaksoja jolloin hänen viivaansa tuli käyrä alaspäin ja että näin tapahtuu ihan normaalisti !!

Ja siis tämä ilmeisesti vaikutti käräjäoikeudessa tuomarin ratkaisuun.

Lopputulos kuitenkin asiassa oli se että hyvän asianajan ansiosta potilaan oikeudet ja vaatimukset Hovioikeudessa hyväksyttiin mutta korvausvaatimuksia kuitenkin sielläkin kohtuullistettiin, mutta ne oli huomattavasti suuremmat kuin alkuperäinen 7000 mk.

Ja jos ihmisellä ei ole omaa vakuutusta tällaisen tapauksen varalle ja harva jaksaa muutenkaan lähteä taistelemaan näitä Erikoisasiantuntijoita vastaan… lakia pitää ehdottomasti muuttaa siten että nämä kiistanalaiset tapaukset tutkii ulkopuolinen puolueeton taho… alan erikoislääkäri siis.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat