Entisen Yrittäjän KOHTALO Suomessa v.2015 ! EX Yrittäjän "ELINKAUTINEN"

SIPILÄN OMA SOTE

SIPILÄN TULOS TAI ULOS !

 Sipilän oma "SOTE" ei mennyt maaliin saakka vaikka tuo hänen kuuluisa "Slouganinsahan" oli lausuttu jo tuon Sote valmistelun ensi metreillä ja alussa se oli tarkoitettu lähinnä omalle Hallitukselleen silloin sysksyllä 2015 kun hän rupesi "Väkisin" runnaamaan tuota Maakunta" ja "Valinnanvapaus" mallia tuon Soten kustannuksella,,, Sipilä käytti sitä aluksi oman Hallituksensa "Ruotuun" saattamiseksi ja uhkasi omaa Hallitustaan tai ehkä ainakin myöhemmin Eduskuntaa tuolla sanonnalla... siis "TULOS TAI ULOS" oli tarkoitettu painostukseksi ja peloitteeksi aluksi omalle Hallitukselleen ja myöhemmin tuo uhkaus koski koko Eduskuntaa, mutta koskaanhan tuo esitys ei edennyt Eduskuntaan saakka koska Sipilä "Härkäpäisesti ei suostunut muuttamaan Hallituksensa esityksiä perustuslakivaliokunnan edellyttämällä tavalla ja että se vastaisi Suomen Perustuslakia... tätä ei vain muisteta.

Aivan alkumetreiltä lähtien hän kuvitteli että tuo Sote on vain ns läpihuutojuttu Eduskunnassa kunhan hän saa sen vain ajettua Hallituksessaan ja omiensa keskuudessa läpi... kuinka moni muistaa noita asioita.. ihmettelen tiedotusvälineitä esimerkiksi siitä, että he eivät muista tämän jutun Tulos Tai Ulos alkuperäistä tarkoitusta !

Kuinka monta kertaa Sipilä käytti tuota Slouganiaan Hallituskautensa aikana suoranaiseen "UHKAILUUN" ja se syntyi jo silloin syksyllä 2015 kun hän oletti että tämä Sote Maakunta ja Valinnanvapaus sekä Terveyspalvelujen yksityistäminen on vain läpihuutojuttu ja hän painaa sen "MAALIIN" pikaisella aikataululla ja ilmoitti silloin syksyllä että tämä Sote on saatava MAALIIN ennen eduskunnan Joululomia ja Eduskunta ei lähde Joululomalle ennenkuin tuo Sote on saatu "MAALIIN".. "TULOS TAI ULOS" silloin se kuului ensimmäisen kerran ja nämä on noita hänen yleisesti läpi koko Hallituskauden käyttämiä Slouganeitaan joilla hän on painostanut, olettanut ja yrittänyt saada tuon Sotensa maaliin... 

Nyt hän sitten "Röyhistelee" rintaansa ja  läksi sitten Hallituksensa kanssa viime metreillä "ULOS" ja vain saadakseen tuolle sanonnalleen tuon merkityksen.. PERIAATTEEN MIES... TULOS TAI ULOS hänen alkuperäinen ja koko Hallituskauden käytössä ollut tarkoitus oli PAINOSTAA Eduskuntaa hyväksymään tuo kuuluisa Sotensa Maakunta etc malleineen.

Kuinka moni muistaa ja muistaa sen, että kuinka monta kertaa Sipilä käytti näitä ns. Pakkokeinojaan... uhkailemalla Hallitusta ja Eduskuntaa noilla termeillään ja on nyt ns. "Kunnian mies" kun Teatraalisesti teki tuon ratkaisunsa TULOS TAI ULOS !

Viimeisen kerran hän taisi käyttää samaa Painostuskeinoa keväällä 2018 kun hän moneen kertaan julkisesti julisti ettei Eduskunta lähde Kesälomalle ennen kuin tuo Sote on saatu "MAALIIN" ja jokainen muistaa tämänkin Farssin... kunnian mies... TULOS TAI ULOS... noilla sanoilla on alunperin ja hänen koko Hallituskauden ollut aivan toinen tarkoitus ja merkitys kuin mitä hän nyt viimeisellä TULOS TAI ULOS marssillaan antaa valheellisesti suuren yleisön ymmärtää.

Ja tämän viimeisimmän "Farssiksi" osoittautuneen Tulos Tai Ulos ainoa tarkoitus on hänellä oman imagonsa ja Egonsa ... puolueensa kannatuksen nousuun saattaminen... ja se ei ole mikään "KUNNIALLINEN" ratkaisu toisin kuin hän antaa ymmärtää.. "PERIAATTEEN" mies... joka on ajanut Puolueensa kannatuksen ihan "Perseelleen" ja suurin syy siihen on se, että hän on oikeistolaisin Poliitikko minun elämäni aikana mitä olen nähnyt.... ja on yhtä kaukana Kepun perustaja Alkion ja Kepun omista alkuperäisistä linjoista ja periaatteista kuin kuu on tähdistä !

Ja vielä hiukan noista yleisesti puhutuista Sote Sopan suunnitteluun käytetyistä kustannuksista... puhutaan jostain 200 miljoonasta, mutta minä väitän että tuo summa on vähintäin kaksin ellei kolmen kertainen kun sen kaikki haittavaikutukset ja kustannukset ynnätään... paljonko Kunnille esimerkiksi on aiheutettu ja edelleen tulee ylimääräisiä kuluja ? vain yksi esimerkki tästä.. kunnat ovat kiivaasti myyneet noita Terveyskeskus etc kiinteistöjään näille yksityisille Terveyspalveluja tarjoaville yrityksille Pihlajalinna ym.. sillä oletuksella että nämä tulevat ja jatkavat noita Tereyspalveluja heidän kunnissaan !Nyt he joutuvat näiden Pihlajalinnojen Vuokralaiseksi.. ja kiinteistöjen kunnostaminen ei saata näitä Voiton maximointiin takoitettuja yrityksiä kovinkaan paljon enää kiinnostaa kun eivät päässeet kuorimaan kermaa meidän Terveyspalveluja tarvitsevien kansalaisten kustannuksella. 

Paljonko on käytetty kunnissa rahaa myös näiden kaikenmaailman Eksote ja siunSOTE rakentamiseen joiden rakentaminen aloitettiin jo vuoden 2017 alusta lähtien ja tähän mennessä ei näistä pelkistä sanoista Exote... siunSote ole ollut mitään näkyvää tai merkittävää hyötyä ja kuntien edustajien mukaan ei heillä ole täällä P-Karjalassa olemassa mitään ns. varasuunnitelmaa Soten kaatumisen varalle.. siis nyt lähtevät suunnittelemaan ja rakentamaan tai purkamaan noita rakennelmiaan ja suunnitelmiaan... täällä siunSOTE alueella kaikki muutettiin jo tuolloin 2017 vuoden alusta "siunSOTEKSI"

Kaikissa palveluja tarjoavissa Terveyskeskus/Sairaala ja henkilökuntien rinnassa olevissa nimilapuissa ja kylteissä lukee "siunSOTE" mitähän näiden kylteissä ja nimilapuissa.. asiakirjoissa... koko toiminnassa oleville "siunSOTE" nimille ja koko Organisaatiolle tapahtuu... minkälaisena Sotena ja nimellä nämä tulevat jatkamaan ja mitä tämäkin "Sekoilu" maksaa ja mitkään palvelut eivät ainakaan tuon pelkän nimen muuttamisen avulla ole "TIPPAAKAAN" näissä kunnissa/kuntayhtymissä parantuneet millään tavalla näiden Exote/siunSote pelkkien nimien muuttamisella ! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Koko SOTE tympii jo todella paljon, kuin sitä ei olisi haluttukaan koskaan saada valmiiksi. Onpahan jotain askarreltavaa ja näennäistä työtä herroille, joiden odotetaan olevan rahvasta viisaampaa vuosikertaa.

Kun puhuu paljon ja usein vielä mitä sylki suuhun tuo, voi aina ottaa kuin musiikkikappaleen arkistosta ja muistuttaa, että "mitä minä sanoin". Sitten taktillisilla kuviolla soveltaa sen vielä tähän päivään sopivaan muotoon.

Edellisellä ketään tarkoittamatta, yhtäkään sen kummemmin solvaamatta, tulee sitä aina jotain mieleen tästä Sotesta. Tuo Sotaisa Tekele ei sitten valmistunutkaan ajoissa pelastamaan hallitusta kaatumiselta. Tärkeintä olisi kuitenkin ajatella lähimmäisiään eikä vain omaa mainetta, kunniaa ja valtaa. Sydämestään Omistettu Taistelu Elämälle ei rintamakarkuruutta kaipaa.

Toimituksen poiminnat